Udsalgsshopping- Footwear.

New in – Jakke.

Efter en sommer der, på grund af vejret, gjorde jakkeshopping helt legalt, har Ann-Sofie købt hele 3 skønne af slagsen, over de sidste måneder.

image image

Dem der følger med på Instagram (find ikonet øverst på bloggen), har set denne fantastisk bomber in action. Den er ret meget out of caracter -kontra et helt klassisk hverdagsoutfit- men den var simpelthen for smuk og fin, til at lade hænge.
Den opgraderer selv det mest basic outfit, og ligner bestemt ikke de andre jakker i garderoben.

image image

Denne læderjakke fra North Copenhagen er ikke mindre end fantastisk! Modellen hedder Copenhagen, og er enkel i snit, og alligevel med lækre detaljer. Pasformen er fin, og læderet er blødt som smør.
Med den, glæder man sig næsten, til det lidt køligere vejr indfinder sig.

image

Den sidste jakke er nok mere en cardigan, end en regulær jakke. Den er fra H&M trend, og er lidt kimono-inspireret i længde, og snit, og med kinakrave.
Ikke et typisk valg, men kunne måske blive en klassiker i garderoben. I hvert fald kan den opgradere mange simple black in black outfits.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsshopping- Footwear.