Velkommen til Moments by us.

Velkommen til Moments by us.

Velkommen til Moments by us.

Hermed vores første indlæg på denne allerførste dag i august.
Den sidste lille uges tid, har vi postet små indlæg og billeder på Instagram, men hele tiden med den tanke, at vi ville starte op her på Bloggers Delight.
Vi hedder Louise og Ann-Sofie, og er bosat i det centrale Odense med hver vores familie. Vi har to børn hver, i alderen 6 til 10 år.
Vi er hinandens bedste veninder, og er indimellem så ens, at vi selv bliver overrasket. På de punkter hvor vi rummer forskelligheder, forsøger vi at lære af hinanden, og supplere hinanden godt- men griner indimellem også af hinandens små særheder.

Tanken om en blog, har rumsteret hos os længe, men den endelige beslutning blev truffet i et sommerhus ved Rågeleje i sidste uge. Vores mænd ville i den forbindelse vide, hvad omdrejningspunktet for vores blog skulle være, og hvordan vi vil differentiere os fra andre blogs.
Af dette udsprang en mindre diskussion. Om vigtigheden af at udskille sig eller ej.
Vi vil nemlig gerne skrive om: Fashion, sund mad og livsstil, løb og lidt om bolig, beauty og kids.
Den mandlige del af selskabet, mente at man burde holde en mere stringent stil, og holde sig til “emnet” om man vil. Vores tanker er dog: Skal det være så opdelt i kasser og hvorfor? Vi ønsker egentlig hellere, at vise et nuanceret billede af os selv, hvilket ikke kun er vores interesse for mode, og forsøget på at holde en sund livsstil.
I den tid vi lever i, virker det meget relevant at forholde sig nuanceret til tilværelsen, og måske er det meget sundt at dele mere end de mest perfekte 10 % på de sociale medier.
Vi ønsker at skildre hverdagen, med alt hvad det indebærer af trivialiteter og luksus.
Livet med børn -med kaos og velsignede øjeblikke.
Det sovende og det levende liv.
Behov for kontrol, og behov for at give slip.
Sundhed og de øjeblikke der syndes.
Shopping og italesættelse af behovet og strategier, hvis behovet ikke kan indfries.

Når det så er sagt, så vi er klar over, at de billeder der på nuværende tidspunkt er postet på Instagram, er utrolig polerede og fine, og vi ser skidegodt ud på nedenstående collage;-)image
Men vi lader Jer lige lære os at kende, og så smider vi- om ikke andet -dele af masken.

Velkommen til, vi glæder os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Moments by us.